Over cloudlaunch

Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om software of applicaties. Voor de gemiddelde MKB-er is dit een ondoorgrondbaar woud aan mogelijkheden en heeft hij meestal de expertise niet, en zeker de tijd niet om zich hierin te verdiepen. Er bestaan prachtige oplossingen tegen lage kosten waar veel organisaties aan voorbij gaan omdat ze de applicatie niet kennen, niet doorgronden of niet goed inpasbaar kunnen maken.

cloudlaunch
cloudlaunch neemt organisaties aan de hand en adviseert over de beste mogelijkheden die passen bij de organisatie. We stellen de gewenste applicatie beschikbaar en ondersteunen indien gewenst met het inrichten en implementeren ervan. We hebben een selectie gemaakt van een aantal professionele, webbased applicaties die de meest voorkomende processen binnen een organisatie ondersteunen. Deze applicaties zijn vaak open source en ontwikkeld voor een brede doelgroep. cloudlaunch is derhalve niet de maker noch de verkoper van software. Wij stellen bestaande applicaties online beschikbaar en bieden expertise met het adviseren, inrichten, op maat maken, het geven van support en onderhouden van de applicaties.

Open Source
Deze applicaties zijn meestal “open source”, wat betekent dat ze vrij beschikbaar worden gesteld zodat een groot publiek er kennis mee kan maken en er mee gaat werken. In veel gevallen kunnen klanten als ze meer wensen hebben overstappen op een uitgebreidere versie, enkel tegen betaling van een gering licentiebedrag. Hierdoor zijn deze applicaties veel toegankelijker dan dure softwarepakketten.
Daarnaast houdt het ook in dat de programmeer-codes “open” zijn, waardoor er gemakkelijk maatwerk kan worden toegepast op de applicaties. Hierbij zie je ook dat er veel handige ‘add ons’ op de markt gebracht worden die een aanvulling kunnen zijn op de bestaande functionaliteiten.
Verder ben je ervan verzekerd dat nieuwe ontwikkelingen, technieken en trends worden doorgevoerd in de applicatie en hier profiteer je zonder bijbetaling van mee. Je hoeft dus niet na een aantal jaar een nieuwere versie te kopen.

Webbased (in the cloud)
De applicaties zijn zoals gezegd “webbased”. Dit wil zeggen dat ze op onze servers beschikbaar worden gesteld en je hier via een internet adres, waar ook ter wereld, bij kunt en aan de slag kunt.

Kortom, cloudlaunch zorgt ervoor dat de juiste applicatie tegen geringe kosten, op maat, IN NO TIME beschikbaar komt zodat uw organisatie direct aan de slag kan.