Aan de slag!

Ondernemers en hun werknemers willen zich bezig houden met dat waar ze goed in zijn, en niet met het beheer van software, netwerken of andere IT. Maar ze willen wel gebruik maken van goede software (applicaties) om processen te beheersen en om met elkaar te communiceren, en willen graag overzicht in hun organisatie creëren. Maar dan wel op een toegankelijke en moderne manier.

De cloud is de oplossing ”

Wat is de cloud?

Cloud computing is het via het internet op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens, ongeveer zoals elektriciteit uit het lichtnet.

Wij helpen u op weg in de de cloud. Ontzorgen en laagdrempeligheid is het motto. Wij hebben het woud aan software mogelijkheden vervangen door een selectie van prettige, kwalitatieve, webbased (online) applicaties.

Wij adviseren belangeloos en staan u bij met het aanbieden van online toegang tot de applicaties (hosting), we assisteren waar nodig met inrichten, de optimalisatie  en de implemedntatie van de applicaties.

U kunt direct aan de slag met bijvoorbeeld CRM, e-commerce (shops), website (content management), etcetera. Natuurlijk tegen eveneens laagdrempelige kosten.

klanten