Features

Online reserveren…

Online reserveren is makkelijk en voordelig met onze Cloudreservering.

  • Elegant uiterlijk dat u kunt aanpassen aan uw eigen site
  • Gratis geïntegreerde betalingsafhandeling mogelijk
  • Integratie met Outlook, Excel en Google Calendar
  • Veel tijdsbesparende functies, zoals automatische wachtlijsten
  • Gebruikersvriendelijke interface, internationaal bekroond
  • Beschikbaar in 25 talen

Deze applicatie is uitermate geschikt voor o.a. bed and breakfast, tenniscentra, fitnesscentra, rijscholen, tandartsen, huisartsen, etc, etc. Zodra er sprake is van het inplannen van een afspraak of een reservering is Cloudreservering een zeer geschikte tool met veel mogelijkheden, maar toch laagdrempelig en simpel!

E-learning (online trainingen en cursussen)…

Litmos is een ideale tool om uw klanten of medewerkers online trainingen, cursussen, assessments, etc. te laten volgen. De mogelijkheden zijn zeer divers. U kunt uw eigen look and feel geven aan de omgeving en er zijn mooie betaalmodules beschikbaar in het geval de cursist dient te betalen voor de afname.

HRM…

OrangeHRM is een webbased oplossing voor het MKB en kan onder andere worden gebruikt voor registreren van informatie over werknemers, verzuim, werving en evaluatie.

Projectmanagement…

Redmine is een flexibele projectmanagement web applicatie. Met ondersteuning voor gantt chart, kalenders, wiki, fora, rolbeheer, en email updates en uitgebreide issuetracker mogelijkheden.

Communicatie…

Google Apps is een op de cloud gebaseerd office, documenten en e-mail pakket waarmee u en uw team vanaf elk apparaat en op elke locatie verbinding kunnen maken en werk kunnen verzetten. Hiermee bent u niet meer gebonden aan een vaste werkplek en ingewikkelde Exchange- en/of VPN instellingen. Gewoon overal ter wereld bij je E-mail, Agenda, Documenten en Office pakket. Google Apps is tevens ideaal om documenten, agenda’s, mail etc. met collega’s te delen en kunnen huidige (meerdere) E-mail adressen eenvoudig gezamenlijk beheerd worden vanuit één E-mail omgeving.
[products ids=”57″ skus=””]

e-Commerce…

Magento is in korte tijd uitgegroeid tot het meest geïmplementeerde e-commerce platform. Het geeft ongekende flexibiliteit en controle over het uiterlijk, de inhoud en functionaliteit van de webwinkel.

Sales & CRM..

Met SugarCRM wordt sales eenvoudig. Overzichtelijke registratie van organisaties, contactpersonen en leads. Vererlei activiteiten zijn eenvoudig te koppelen aan een relatie zoals Verkoopkansen, Producten, Taken, (Bel)afspraken, (Bel)notities, Documenten, E-mail, Mailings, Rapportages, etc. Direct zicht op de openstaande pipeline en salesfunnel, maar ook de openstaande taken, afspraken, nieuwe leads, etc. Eenvoudig en organisatie-breed te gebruiken binnen één week. Geschikt voor zowel kleine als grote organisaties.

[product id=”58″ sku=””]